Edmund Optics organiseert de allereerste Innovatietop in Europa

Edmund Optics ®, de toonaangevende leverancier van optische componenten, is verheugd om zijn eerste innovatietop in Europa “Optical Solutions Enabling Precision Manufacturing” aan te kondigen. Na het succes van twee eerdere Innovation Summits, georganiseerd door het hoofdkantoor van Edmund Optics in de VS, zal dit langverwachte evenement voor het eerst plaatsvinden op Europese bodem namelijk op 13 juni in Veldhoven, Nederland.

Gebaseerd op de grote vraag op het gebied van biowetenschappen, halfgeleiderindustrie en fabrieksautomatisering, heeft de Summit tot doel industrie-experts, vernieuwers en "thought leaders“ samen te brengen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van optische oplossingen voor precision manufacturing te verkennen. De Innovation Summit belooft een dynamische dag te worden vol kennisdeling en netwerken. Deelnemers komen in contact met de experts van Edmund Optics en met vooraanstaande gastsprekers van Teledyne Lumenara en Admesy.

De agenda staat vol met inzichtelijke presentaties over een breed scala aan onderwerpen, zoals ontwikkelingen op het gebied van machine vision, ultrafast en nanosecond lasers, laser beam shaping, de fijne kneepjes op het gebied van numerieke aperture, inzicht in de belangrijkste prestatiespecificaties en tot slot metrologie voor optische filters. Er is ook een interactieve labdemonstratie en we sluiten af met een paneel discussie.

Het evenement is gratis en weerspiegelt de toewijding van Edmund Optics aan het stimuleren van ideeënuitwisseling en innovatie in de industrie.

Edmund Optics nodigt professionals uit de optica- en fotonica-gemeenschap evenals geïnteresseerden in precision manufacturing, uit om deel te nemen aan dit bijzondere evenement.

Ga voor meer informatie en om te registreren voor de Innovation Summit naar European Innovation Summit juni 2024 | Edmund Optics.

Über Edmund Optics

Edmund Optics® is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van optische technologieoplossingen die sinds 1942 markten bedient variërend van biowetenschappen tot industriële inspectie en materiaalverwerking. Het bedrijf bedient klanten met twee verschillende aanbiedingen: een marketplace die dient als een one-stop shop voor de beste merken en producten in optica en fotonica; en aangepaste en volumeproductie van optische precisie- en beeldvormingscomponenten en -systemen. Eigen applicatie-expertise, ontwerp en onderzoek en ontwikkeling werken samen om creatieve oplossingen te vinden voor de optische uitdagingen van klanten. Het bedrijf heeft meer dan 1.250 werknemers op 18 locaties wereldwijd en blijft uitbreiden. Klanten kunnen meer te weten komen, spreken met onze ingenieurs of simpelweg producten bestellen via onze website: www.edmundoptics.eu.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

Edmund Optics
Isaac-Fulda-Allee 5
55124 Mainz
Telefon: +49 (6131) 5700-0
Telefax: +49 (6131) 2172-306
http://www.edmundoptics.de

Ansprechpartner:
Andrea Delle
Marketing Project Manager
Telefon: +49 (6131) 5700-058
Fax: +49 (6131) 2172306
E-Mail: adelle@edmundoptics.de
Für die oben stehende Story ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel