WEROCK breidt service- en garantieaanbod uit

WEROCK Technologies GmbH, innovatieve fabrikant van industriële robuuste tablets, notebooks en handheld mobiele computers, breidt het service- en garantieaanbod van haar producten uit en verbetert dit ten behoeve van haar klanten. Tot de innovaties behoren de vrijwillige verlenging van de garantie tot 24 maanden voor alle producten en de invoering van het nieuwe serviceaanbod "Warranty Plus".

Met de verlenging van de fabrieksgarantie tot 24 maanden biedt WEROCK zijn klanten extra zekerheid zonder de in de branche gebruikelijke extra kosten – een duidelijk beter aanbod in vergelijking met de in de industriële computerbranche gebruikelijke garantieperiode van 1 jaar. De nieuwe garantie geldt voor alle producten die na 30 augustus 2022 bij WEROCK of haar wederverkopers worden gekocht. Een aparte registratie is niet nodig om van de uitgebreide garantie te profiteren. Voor optimale zekerheid en planning over de gehele gebruiksperiode kunnen, afhankelijk van het model, ook garantieverlengingen van 36 tot 60 maanden worden geboekt.

De reparaties zelf worden transparant verwerkt via het online ondersteuningssysteem van de provider, dat te allen tijde een real-time inzicht in de actuele status van het proces belooft. Hoewel WEROCK in de standaardgarantie geen gegarandeerde supporttermijnen biedt, streeft het team ernaar om tijdens kantooruren binnen 1 uur een eerste reactie en assistentie te geven op vragen. Het is de bedoeling dat de ingediende hardware binnen 7 dagen wordt afgerond.

"We hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en het aantal hardwareherstellingen van de afgelopen 2 jaar laat duidelijk zien dat we deze stap zonder aarzeling kunnen zetten. Onze producten zijn van de grond af opgebouwd om robuust en duurzaam te zijn, en dit wordt ook bevestigd door testlaboratoria," zegt Markus Nicoleit, Managing Director van WEROCK Technologies GmbH. "Goede, snelle service maakt deel uit van ons begrip van een goede klantrelatie. Natuurlijk weten we ook dat het voor onze gebruikers van essentieel belang is om de uitvaltijd van apparaten zo laag mogelijk te houden. Daarom is het vanzelfsprekend dat we alle servicetickets zo snel mogelijk afhandelen", vervolgt Nicoleit.

WEROCK introduceert bovendien het nieuwe premium servicepakket "Warranty Plus" en onderscheidt zich daarmee duidelijk van de concurrentie. Het servicepakket voegt allround bescherming toe aan de klantgerichte garantieafhandeling, die zelfs schade door ongevallen en normale slijtage tijdens de contractperiode dekt. Warranty Plus kan ook worden gekocht tot 90 dagen na de eerste aankoop. Het pakket is met name ontworpen als een echt TCO (Total Cost of Ownership) beschermingspakket en omvat zelfs dekking voor brandschade, diefstal of totaal verlies, bijvoorbeeld door overrijden. Dit betekent dat gebruikers er bij onvoorziene gebeurtenissen zeker van kunnen zijn dat hun apparatuur wordt hersteld zonder extra kosten of langere uitvaltijd. Als een apparaat niet meer te repareren is, zal WEROCK het vervangen door een vervangend apparaat met dezelfde of betere specificaties.

Meer informatie over de nieuwe garantiepakketten is te vinden op https://www.werocktools.com/…. De servicepakketten zijn per direct verkrijgbaar bij WEROCK en bij de aangesloten verkooppartners.

Über die WEROCK Technologies GmbH

WEROCK Technologies is een uniek jong bedrijf dat organisaties helpt hun werkprocessen in uitdagende omgevingen te digitaliseren. WEROCK, opgericht in 2020, heeft zijn hoofdkantoor in Pforzheim, Duitsland, en biedt drie productlijnen aan: Rockbook notebooks, Rocktab tablets en de Scoria serie bestaande uit mobiele data capture apparaten. Alle producten zijn speciaal ontwikkeld voor ruw gebruik en dienovereenkomstig getest door onafhankelijke testlaboratoria volgens industriële en militaire normen. Het bedrijf voert zijn activiteiten uit op basis van grondbeginselen die gericht zijn op het creëren van waarde en het spelen van een actieve rol in de bescherming van het klimaat. WEROCK biedt hoogwaardige producten en diensten aan onder het motto "We empower heroes".

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

WEROCK Technologies GmbH
Haid-und-Neu-Str. 7
76131 Karlsruhe
Telefon: +49 (721) 50991000
http://www.werocktools.com/

Ansprechpartner:
Markus Nicoleit
Telefon: 07231470940510
E-Mail: pr@werocktools.com
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel