Emerson lanceert de app Copeland™ Compressor Electronics voor semihermetische compressoren

Installateurs en gebruikers van semi-hermetische Copeland™ compressoren met compressorelektronicatechnologie kunnen hun koelsysteem nu rechtstreeks met deze één druk op de knop lokaal en op afstand monitoren.

Emerson (NYSE: EMR) lanceert de eerste app die speciaal bestemd is voor semi-hermetische Copeland™ compressoren met compressorelektronicatechnologie (voorheen CoreSense™). Dankzij de mobiele app voor de Copeland compressorelektronica kan de gebruiker het koelsysteem heel eenvoudig rechtstreeks monitor en met een mobiele telefoon.

     – Geavanceerde compressorbeveiliging waardoor de compressor lang meegaat.
     – Voorgeïnstalleerde beveiligings- en detectie-inrichtingen die de kosten verlagen
     –  Ondersteunt servicemonteurs bij de systeemdiagnose voor een snelle en eenvoudige probleemoplossing van koelsystemen.
     –  Vermogensmonitoring van individuele compressoren die het energieverbruik onder controle houdtVermogensmonitoring van individuele compressoren die het energieverbruik onder controle houdt.

"Met deze nieuwe mobiele app voor compressor elektronica hebben gebruikers via hun mobiele apparaat rechtstreeks toegang tot een handvol gegevens over het koelsysteem waarin onze semihermetische compressoren geïnstalleerd zijn", zegt Olivier Liégeois, Director Marketing Refrigeration Europe voor Emerson. "Dankzij de monitoringfuncties kunnen installateurs en servicemonteurs de werking van het systeem eenvoudig en comfortabel monitoren. Hierdoor kunnen ze problemen beter oplossen, nauwkeurigere diagnoses stellen en de storingstijd beperken. In onze compressor zijn via onze Copeland compressor elektronica technologie geavanceerde beveiligings- en detectie-inrichtingen voorgeïnstalleerd, waardoor de compressor lang meegaat.”

De mobiele app voor Copeland compressor elektronica is eenvoudig te gebruiken en biedt gebruikers twee verbindingsmogelijkheden: USB of bluetooth. Zodra de verbinding tot stand gebracht is, heeft de gebruiker een volledig overzicht van de functionaliteiten van het koelsysteem en kan hij de parameters bewerken en de functies aanpassen aan individuele toepassingen, om zo een maximum aan energie en kosten te besparen.

De mobiele app voor Copeland compressor elektronica heeft de volgende kenmerken:

     – Uitgebreide en gedetailleerde diagnose en analyse.
     –  Overzicht van het koelsysteem.
        –  Toestand van de compressor.
        –  Monitoring van de motortemperatuur.
        –  Monitoring van de stroom.
        –  Persgastemperatuur
        –  Oliemonitoring.
        –  Fasemonitoring
     –  Twee verbindingsopties.
     –  Een volledig PDF-rapport kan eenvoudig worden gedownload, opgeslagen, afgedrukt of doorgestuurd.
     –  Storingsdiagnose in real time.
     –  Permanent opgeslagen gebeurtenissenteller.

De app is beschikbaar in de Apple Store en Android Play Store, of via
https://climate.emerson.com/en-gb/tools-resources/mobile-apps/copelandcompressor-electronics-mobile-app

Über Emerson

Emerson (NYSE: EMR), gevestigd in St. Louis (VS), is een wereldwijd technologieen engineeringbedrijf met innovatieve oplossingen voor klanten in industriële, commerciële en consumentenmarkten. Onze business unit Automatiseringsoplossingen helpt producenten in de proces-, hybride en maakindustrie de productie te verhogen en het personeel en het milieu te beschermen en tegelijkertijd hun energie- en werkingskosten te drukken. De business unit Oplossingen voor commerciële en woongebouwen biedt persoonlijk comfort en gezondheid, bescherming van voedselkwaliteit en -veiligheid, verdergaande energiebesparing en creëert een duurzame infrastructuur. Meer informatie is te vinden op Emerson.com.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

Emerson
Pascalstraße 65
52076 Aachen
Telefon: +49 (2408) 9290
https://climate.emerson.com/en-gb

Ansprechpartner:
Petra Schreiber
Emerson Commercial & Residential Solutions / Emerson Climate Technologies GmbH
Telefon: +49 (0) 2408 929 0
Fax: +49 (0) 2408 929 570
E-Mail: press.ecteu@emerson.com
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel